Per Nando

10/04/2022

ATENTS QUE EL DIMECRES TINDREM FESTA!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia,pendents del canvi important d’oratge que tindrem a partir de dimarts de la ma d’un embossament d’aire fred que deixarà alguns ruixats,però atents perquè de dimecres a dijous i amb la posició de la Dana les pluges seran generals,persistents i localment fortes i no descartem que puguen acumular-se fins a 100 mm en punts del sud de València I nord d’Alacant.

A partir de dijous per el mati o vesprada anirà millorant la situació meteorològica de manera notable i tornarà l’estabilitat atmosfèrica mínim fins dissabte,després haurem d’estar pendents d’una possible nova inestabilització a causa d’un potent Anticiclò centrat a les Illes Britàniques I que podrà portar més aire fred en altura I vent de llevant, açò ja es una tendència que haurem de confirmar la pròxima setmana.

Però de moment seguim lo del dimecres perquè de nou les pluges seran abundant i generals.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando