Per Nando

10/04/2022

ACTUALITZACIÓ DANA,SETMANA SANTA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,com fa dies anem dient a partir de dimarts és complica la situació meteorològica amb més probabilitat de ruixats i inclús alguna tempesta. Atenció al dimecres perquè amb la Gota Freda sobre Algèria,tindrem precipitacions i inclús tempestes localment fortes I persistents on en la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) podran arreplegar més de 100 mm.

Les últimes eixides dels models ens indiquen de que dijous encara serà un dia inestable i amb precipitacions al sud del territori Valencià. Situació que milloraria ràpidament a últimes hores de dijous deixant un final de setmana prou agradable i amb sol de cara a divendres.

Seguirem i actualitzarem les previsions demà de matí. Com sempre Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando