Per Nando

9/04/2022

ACTUALITZACIÓ,LA DANA PODRÀ DEIXAR PLUGES IMPORTANTS⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,eixida a eixida dels models van incrementant la inestabilitat de cara al pròxim dimecres. A partir de dimarts ja tindrem els primers ruixats i algunes tempestes al nostre territori,però serà cara al dimecres quan la Dana s’aille i es situe al nord d’Àfrica aportant vent humit i pluges. Entre dimecres I dijous les precipitacions podran ser intenses i persistents,caldrà seguir on esperem el màxim de precipitació,però sembla que de nou serà la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) la més afectada.

ENS PODREM MENJAR LA MONA?

Sembla que entre la vesprada de dijous sant i dissabte podríem tindre un parèntesi i la estabilitat tornaria a casa nostra,però tenim que prestar molta atenció a les tendències,perquè de nou veuen un empitjorament de cara al cap de setmana on l’anticicló vol reforçar-se sobre les Illes Britàniques amb nou despenjaments d’aire fred a casa nostra amb precipitacions i baixada de termòmetres.

Situació de seguir dia a dia,però a dia de hui sembla que tindrem unes Pasqües prou rebolicades.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando