Per Nando

9/04/2022

ACTUALITZACIÓ PRÒXIMA SETMANA!!! ORATGE INSEGUR?⛈️☁️☀️?⛈️☁️☀️?⛈️☁️☀️?⛈️☁️☀️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dies on estem disfrutar del sol i que ens acompanyarà fins el pròxim dimarts on un embossament d’aire fred sobre la península farà que tinga’m ruixats i inclús alguna tempesta. De cara a dimecres les precipitacions podran ser més importants donat que l’embossament s’acabarà aïllant més o menys pel nord d’Àfrica i probablement acabe enviant vent humit al nostre territori,això afavorirà que les pluges puguen ser destacables entre dimecres i dijous.

A dia de hui sembla que el divendres i dissabte tindriem més bon oratge,però amb possibilitat de nous canvis cap a últims de setmana.

Estem parlant de tendències a llarg plaç,continuem tinguen clar que entre dimarts I dijous plourà al nostre territori,falta saber si el oratge rebolicat també tindrà continuïtat la resta de les Pasqües,ara mateixa el model Americà així ho veu,vorem que ens diu el model Europeu en una estona.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando