Per Nando

8/04/2022

SEGUIMENT AMB LA DANA PASQÜERA???⛈️⛈️⛈️??☀️☀️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats

Bon dia,encara ens queden uns dies on l’estabilitat i les altes temperatures predominaran a casa nostra,per tant fins dilluns oratge estable. A partir de dimarts els ruixats I algunes tempestes començaran aparèixer al nostre territori deixant un oratge més rebolicat. Començarà a despenjar-se una Dana entre dimecres i dijous que també podrà deixar ruixats que depèn on acabe situant-se deixarà més o menys precipitacions al nostre territori.

Que passarà després? Els models no són massa aclaridors del que puga passar a partir de dijous,perquè tot dependrà d’on acabe situant-se la Dana i també si l’anticicló ens acaba afectant o per contra s’en puja cap a Centre-Europa per a tindre estabilitat o inestabilitat. Aleshores sembla que desde dimarts fins dijous inestabilitat,després impossible fer una previsió certera,anirem seguint-ho i desde Meteopoble intentarem esbrinar i donar una previsió fiable quan els models ens donen més confiança.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando