Per Nando

7/04/2022

ORATGE REBOLICAT PRÒXIMA SETMANA( PASQUA)⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia,fins el pròxim dilluns gaudiu del sol i les temperatures agradables perquè sembla que de nou tenen data de caducitat,així que ara es hora per aprofitar a llavar roba perquè anem a tindre dies primaverals i completament assolellats.

ATENCIÓ,DIMARTS TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Entre dimarts I dimecres comença a despenjar-se un embossament d’aire fred que farà que de nou torne la inestabilitat,la probabilitat de ruixats i tempestes és farà general a tot el territori Valencià,però caldrà seguir-ho per anar veient on és formen eixes tempestes més fortes,això anirem esbrinant-ho els pròxims dies.

PENDENTS DE LA DANA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Sembla que de cara a dijous Sant el embossament d’aire fred podrà acabar aïllant-se sobre el sud de la península I el Mediterrani i podrà fer que la inestabilitat encara s’incremente més,tot dependrà de l’ubicació final del embossament i la formació de la Borrasca en superfície,tot açò encara agafat amb pinces i per tant molt atents a aquesta evolució.

De moment les tempestes del pròxim dimarts-dimecres semblen assegurades,després les tendències continuen marcant inestabilitat,però açò caldrà confirmar-ho els pròxims dies I com no a Meteopoble ho seguirem i informarem de tots els canvis.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando