Per Nando

6/04/2022

PER FI CARA AL BON ORATGE ☀️☀️☀️☀️☀️,PERÒ POC DURARÀ ??☔️?☁️☔️?☁️☔️?☁️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia,finalment bons registres deixava ahir la pluja al nostre territori i on fins i tot la neu apareixia en cotes mitges d’uns 800 metres avançada la nit,ara ja la precipitació ens abandona poc a poc i només queda algun nucli de precipitació per la Marina. A la taula de dalt teniu les precipitacions de les últimes 48 hores i on destaquen els 100 mm de Bocairent.

HUI PER FI ESCAMPA

A partir d’aquesta vesprada ja s’obriran clars a tot el territori Valencià i de nou veurem el sol,demà ja tindrem temperatures primaverals entre 20/25 °C de màxima i que ens acompanyaran tot el que queda de setmana,així que gaudiu del bon oratge.

DE NOU UNA BORRASCA PRÒXIMA SETMANA

De nou a l’aguait del que vullga fer la Borrasca la pròxima setmana, a partir de dimarts podrà tornar a ploure al territori Valencià però caldrà seguir-ho. A dia de hui podrem tindre un inici de setmana santa insegur i variable amb pluges,però les últimes eixides del model Americà també veuen un dijous i divendres Sant prou inestable amb un embossament d’aire fred que acapararà tota la península I la Borrasca prop del Mediterrani,amb el model Americà ara mateix es veuen unes Pasqües prou inestables,per contra el model Europeu en la passada d’anit veí una situació més aponentada.

Per tant anem a seguir-ho desde Meteopoble i anirem esbrinant si també ens farà falta el Paraigües totes aquestes Pasqües.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando