Per Nando

6/04/2022

ACTUALITZACIÓ TENDÈNCIES PASQUA⛈️☔️?⛈️☔️?⛈️☔️?

Meteo

Destacats

Les previsions ara mateix dels models a partir del pròxim dimarts ens tornen a indicar un clar empitjorament de l’oratge i que podria portar ruixats i tempestes la primera mitat de la setmana Santa. Una borrasca vindrà a situar-se de nou entre el sud peninsular i el Mediterrani amb la possibilitat de que inclús torne a entrar en joc el llevant.

QUE PASSARÀ A PARTIR DE DIJOUS SANT?

Sabem que hi ha molta possibilitat que desde dimarts fins dijous tinga’m un oratge rebolicat i amb pluges al nostre territori,però ara també va guanyant protagonisme la possibilitat d’un bloqueig Anticiclonic que faça que la Borrasca quede estancada al Mediterrani I per tant podrà continuar eixa inestabilitat durant la resta de la setmana ( això segons Europeu) L’americà veu també un patró de llevant amb les altes pressions que volen tornar cap a les Illes Britàniques o Centre-Europa I just eixe patró ens fa pensar que continuaria una setmana santa inestable.

En resum: a partir del pròxim dimarts oratge inestable a casa nostra que durarà mínim fins dijous,després les tendències no són massa bones per al que vullga sol i calor.

Anem actualitzant i informant d’aquesta primavera tan plujosa que feia anys que bo veiem. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando