Per Nando

5/04/2022

DE NOU PARAIGÜES,VIGILEM LES PASQÜES ☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Bon dia,cel cobert a estes hores I tenim les primeres precipitacions a Múrcia i Almeria i que poc a poc i de cara mitjan mati també afectaran al nostre territori de manera general.

DIA DE PLUJA I ALGUNES NEVADES?????❄❄❄❄❄

acumulats model Arome

I es que hui com he dit abans tindrem un nou dia de pluja on en la meitat sud del territori podran ser inclús moderades o localment fortes,a la província de Castelló seran molt més dèbils I intermitens on inclús hi haurà lloca on no plourà,la cota de neu puja respecte ahir estarà per damunt d’uns 1200 metres aproximadament.

A partir de demà la millora ja serà molt notable i de cara a dijous les temperatures seran més que agradables,temperatures que entre dijous i divendres podran superar els 20/25°C de màxima, a més tindrem el sol com a protagonista,un sol que últimament es car de vore.

I PASQUA?

A partir d’inicis de la pròxima setmana I coincidint amb la setmana de Pasqua,noves pertorbacions aniran acostant-se per l’oest peninsular i on complicaran l’oratge,anirem seguint-ho per anar veient quina trajectòria decidiran fer,perquè depèn per on passen tindrem un oratge variable o parlarem d’inestabilitat més acusada a casa nostra.

Però açò són tendències perquè ja sabeu que a més de 4 dies les previsions són molt poc fiables,anem seguint-ho.

Toni Tent Pérez. Serra Aitana.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando