Per Nando

5/04/2022

AVÍS GROC PER NEVADES❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Aemet ha activat l’avís groc per nevades,nevades que està nit poden deixar acumulats més importants que els que han deixat fins ara. Com veieu al model Arome podem tindre acumulats de entre 5-10 cm a les serres de la Aitana,la Mariola o la Serrella i no es descarte que aquesta nit també arribe a blanquejar el pic del Benicadell, els últims models baixen la cota de 1200m que la tenim ara fins a uns 800,per tant tampoc descartem que puga arribar a nevar a Pobles com Banyeres de Mariola o Agres. També esperem neu a l’interior de València i Castelló en una cota al voltant dels 1000 m però coses molt més anecdòtiques.

Per tant estarem pendents del que puga fer aquesta nit I vore si algunes poblacions del nord d’Alacant demà es desperten amb alguna sorpresa en ple mes d’abril.

Meteopoble intentarà tornar esta vesprada-nit,en el cas que me siga impossible tornaré demà amb nova informació detallada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando