Per Nando

4/04/2022

REGISTRES PRECIPITACIONS!!! I A PASQUA ALTRA BORRASCA ☔️?☔️??☔️?☔️☔️?☔️?☔️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,registres de precipitació imprtants a estes hores i on destaquem els 37 mm de Quatretonda o els 30 mm de la Barraca d’Aigues Vives.La neu finalment s’ha quedat al voltant dels 1000 m i per tant ha quallat als cims més alts de les serres.

DEMÀ CONTINUA LA INESTABILITAT ?????❄❄❄❄

Demà continuarà la inestabilitat amb pluges persistents I localment moderades o fortes a la meitat sud del territori Valencià, al nord no esperem que ploga o com a molt pot fer alguna arruixada sense més importància,la neu pot caure de manera anecdòtica al interior nord,però coses molt poc importants ( alguna volva perduda ) a la meitat sud caurà amb més gana però a cotes altes d’uns 1200 m,per tant al cim més alt de l’Aitana és on sembla que es vora.

DIMECRES ESTABILITAT,PERÒ BORRASCA PASQÜERA

A partir de dimecres torna la estabilitat,però atenció perquè de nou venen canvis de cara la pròxima setmana amb una borrasca que sembla que de nou creuarà pel sud peninsular i aportarà de nou un oratge insegur i inestable de cara la setmana de Pasqua.

No parem☔️?☔️?☔️?☔️?☔️???☔️. Seguimeeeeeeent i fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando