Per Nando

2/04/2022

QUIN FRED FA!!!?????? DILLUNS AIGUA I NEU ?❄?❄?❄?❄?❄?❄

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Gelades importants que la pròxima nit seran encara més extenses i més importants al encalmar el vent que bufa de mestral,així I tot trobem quan són les 7 del mati temperatures negatives com els vora -4 °C a la Pobla de Benifassà,Requena,Castielfabib o Agres.

CONTINUA EL VENT FORT

Font Avamet

Tenim encara aquesta nit ràfegues que superen els 100 km/h com els 118km/h de Vilar de Canes,els 109 a Rosell o els 98 km/h a la Serratella,un vent que anirà a menys les pròximes hores i inclús amainant durant la pròxima nit,cosa que afavorirà que encara és desplomen més els termòmetres. Tant hui com demà esperem cel assolellats encara que demà començarà a tapar-se el cel cap s últimes hores amb el gir del vent allevantat.

DILLUNS I DIMARTS PLUGES I NEU

De cara la matinada de diumenge a dilluns començaran a entrar precipitacions sobretot al sud de València I nord d’Alacant. Dilluns serà un dia molt ennuvolat,esperem precipitacions que seran dèbils I disperses a la província de Castelló i que podran ser en forma de neu per damunt dels 500-600m. Al sud de València I nord d’Alacant aquestes precipitacions podran ser més moderades I més persistents amb una cota de neu que oscil·larà entre els 700-900 m. L’Aitana,Mariola o inclús la part alta del Benicadell podran quedar emblanquinades per aquestes precipitacions de neu. Dimarts encara quedaran algunes precipitacions més minses a la meitat sud del territori mentre que a la resta la millora serà progressiva.

.

QUE PASSARÀ LA RESTA DE LA SETMANA? I PASQUA?

A partir de dimecres poc a poc la estabilitat anirà guanyant terreny I també l’anticicló que farà que les màximes cada vegada siguen més elevades i per tant anirà desapareixent l’episodi hivernal d’aquest cap de setmana,la estabilitat també predominarà tota la resta de la setmana a casa nostra.

Però i les Pasqües? Sembla i a dia de hui que les Pasqües podran estar rebolicades a la península ibèrica i també a casa nostra I encara que estem parlant de un plaç desorbitat per a fer previsions podríem tindre algunes borrasques que podrien afavorir un oratge insegur.

Previsió molt poc segura encara perquè parlem de dates molt llunyanes i que anirem esbrinant a Meteopoble,ara toca patir per les gelades d’aquesta nit I també seguir les pluges i nevades del pròxim dilluns I dimarts.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando