Per Nando

1/04/2022

VENT FORT,FRED I DILLUNS AIGUA I NEU❄?❄?❄?❄❄?❄?❄?❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Aemet activa avisos a la província de Castelló per fortes ràfegues de vent que inclús podran superar els 100 km/h als Ports. Un vent que les últimes hores ja s’ha deixat notar amb velocitats de fins a 119km/h a la serra d’en Galceran i Rossell o vora 105 km/h a Vilar de Canes i la Serratella.

FRED QUE VA A MÉS

Poc a poc la llengua d’aire fred anirà instalant-se les pròximes hores a tota la península ibèrica i per tant a casa nostra també ho notarem,el cel continuarà ras i el vent continuarà bufant fort de mestral. Tindrem gelades per l’interior de matinada,però atenció perquè la nit de dissabte a diumenge el vent podrà encalmar i per tant les gelades per l’interior seran generals I inclús intenses.

DILLUNS AIGUA I NEU?????❄❄❄❄❄❄❄❄

Molt pendents del dilluns perquè a dia de hui els models veuen que podria començar a ploure pel nord del territori Valencià amb nevades per damunt dels 600-800 metres,durant el mati eixes pluges es traslladarien al sud i podrien ser localment moderades I en forma de neu per damunt dels 800 metres. Durant el dimarts les pluges anirien remitent.

Situació que cal anar seguint i actualitzant dia a dia.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando