Per Nando

31/03/2022

ATENCIÓ QUE VE L’HIVERN,AMB FRED,PLUJA I NEU❄❄❄❄❄❄??????????

Meteo

Destacats

Bon dia,poc a poc anat amainant la pluja que va caure ahir,però encara quan son les 5 de la matinada queden algunes precipitacions per la Marina que estan ara desplaçant-se cap a la mar. Aquestes pluges són a causa de la vaguada que ens va creuar i que ha deixat fins a 60 mm a Xàbia, 44mm a Xixona o els 40 mm a Bocairent o Planes entre altres,però aquest front va deixar una regada general. Hui esperem un dia tranquil i on predominarà el sol amb intervals de núvols,les temperatures pujaran un poc respecte ahir.

DEMÀ TORNA L’HIVERN❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

A partir de demà les temperatures baixaran de manera molt destacable amb uns valors màxims que podran baixar entre 5-8°C,tindrem gelades per l’interior I el vent bufarà fort de mestral amb ràfegues que podran superar els 100 km/h al nord de Castelló,no esperem precipitacions i el aspecte del cel serà en general prou assolellat. Almenys fins diumenge tindrem eixa tònica,però atenció!!!

A PARTIR DE DIUMENGE FRED,PLUJA I NEU?❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄?

MODEL EUROPEU

Pluja acumulada Europeu
Neu acumulada Europeu

MODEL AMERICÀ

Tant el model Europeu com el model Americà veuen el despenjament d’una baixa per l’Atlàntic de cara a diumenge i que s’acostaria cap al sud-oest peninsular de cara a finals de diumenge i el pròxim dilluns-dimarts. Això a dia de hui afavoriria un increment de la inestabilitat amb precipitacions cap a últimes hores de diumenge i que sobretot de cara a dilluns i dimarts amb l’intensificació del vent de procedència marítima i més aire fred en altura ens podria fer parlar de precipitacions sobretot a la meitat sud del territori Valencià i que podrien ser de neu a cotes mitges de l’interior de les 3 províncies.

Com veieu el seguiment no té desperdici i podem estar davant un nou temporal de pluges a casa nostra.

Ho seguim? Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando