Per Nando

31/03/2022

ACTUALITZACIÓ!!! DILLUNS D’AIGUA,NEU I FRED?❄?❄?❄?❄?

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,hui encara s’ha escoltat algun tró per les comarques del sud aquesta vesprada sense més conseqüències,a partir de demà baixen de forma clara les temperatures i passarem directament a un ambient hivernal. No esperem pluja durant tot el cap de setmana.

Molta atenció a partir de la nit de diumenge i dilluns on una potent borrasca es situarà sobre el golf de Cadis i junt amb el Anticiclò britànic canalitzaran cap a les nostres terres vents humits entre gregal I llevant I que deixaran pluges nevades,la neu apareixerà en una cota entre 600-800 m al nord i entre 800-1000m al sud. Les pluges podran ser entre moderades i fortes sobretot a les comarques més centrals i a més tindrem mala mar a causa del vent fort de gregal que bufarà.

Caldrà estar pendents de l’evolució de la Borrasca per vore si el dimarts la situació serà de milloria notable o per contra continuarem amb un dia plujós.

Anem afinant. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando