Per Nando

30/03/2022

HUI PLOU!!! DESPRÉS HIVERN,AMB PLUJA I NEU??❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄?❄

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar precipitacions
model Arome.

Bon dia!!! De bon mati ja tenim nuvolositat abundant que inclus a estes hores deixen algunes precipitacions al sud d’Alacant. Serà a partir d’aquesta vesprada quan ens creuarà una vaguada que deixarà una línia d’inestabilitat que produirà que avancen els ruixats de manera més generalitzada i inclús algunes tempestes. Aquests ruixats avançaran de oest a est del territori,ruixats més probables a la província de València I Alacant,però que també podran afectar a l’interior i sud de la província de Castelló.

DESPRÉS FRED

A partir de demà començarà a entrar una massa d’aire fred i que ens afectarà de ple al nostre territori de cara a divendres,aquesta llengua d’aire fred farà baixar de manera notable les temperatures acompanyat de vent de mestral,tant divendres com dissabte no esperem precipitacions.

DE CARA A DIUMENGE PODREM TINDRE MÉS INESTABILITAT ?❄?❄?❄?❄?❄❄❄?❄

Les últimes actualitzacions dels models veuen que entre a partir deI dilluns és situarà una borrasca a l’oest peninsular i que inclus podrà creuar pel nord d’Àfrica cara al Mediterrani això podrà afavorir l’entrada de vent de procedència marítima a les nostres terres i podria portar precipitacions i algunes nevades a le serres,situació que caldrà anar confirmant les pròximes eixides.

La primavera continua moguda. Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando