Per Nando

28/03/2022

DEMÀ I DIMECRES TORNA LA PLUJA ???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Passat ja el resacon d’ahir ens tornem a ficar en la feina,barbaritats el final del temporal el passat dissabte i que com varem preveure varen caure fins a 200 mm en algunes poblacions, ací teniu els registres fins ahir d’aquest mes de Març més plujós de la història i on tenim llocs que ha plogut el que plou a tot un any. En general uns pluja molt beneficiosa perquè ha plogut de manera general i en coneixement.

ATENCIÓ QUE DEMÀ I DIMECRES TORNEN LES PLUGES????????????????????????

El pas d’una vaguada entre hui I demà farà que de nou tinga’m inestabilitat I tinga’m ruixats irregulars al nostre territori,no te res a veure amb el que hem viscut les últimes setmanes,però encara sumarem uns litres més a tot el que ha plogut aquest mes de Març.

PAREIX QUE VE L’HIVERN A L’ABRIL???????

Els models veuen de cara a finals de setmana i just coincidint amb el canvi de mes de que podrà tornar l’hivern,,un Anticicló que de nou vol posicionar-se sobre les Illes Britàniques I una Borrasca que podrà centrar-se entre Itàlia i Grècia podrà canalitzar que el fred continental es despenje sobre la península i vorem que acaba passant.

Entretinguts estarem. Fins la vesprada

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando