Per Nando

26/03/2022

GOTA FREDA: MOLTA PRECAUCIÓ LES PRÒXIMES HORES⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De moment tenim molta nuvolositat i alguns ruixats forts inconexos i de curta durada,però aquesta situació anirà complicant-se a mesura que avançe el mati i les pluges aniran generalitzant-se.

Borrasca centrada sobre el nord d’Algèria i un Anticicló centrat sobre les Illes Britàniques farà que ens entre vent de llevant I gregal. A més en altura tindrem un embossament d’aire fred ( anomenada gota freda) que serà el ingredient necessari per a que tinga’m inestabilitat. Aemet ens va activar anit el avís taronja per al dia de hui per l’alta probabilitat de que és produeixquen pluges molt intenses a les comarques centrals dem territori Valencià.

Per tant I amb els models en mà hui tindrem un dia molt complicat amb pluges generalitzades I persistents,però caldrà prestar molta atenció al sud de València I nord d’Alacant on les pluges podran vindre acompanyades de tempesta I ser molt intenses,podran deixar fins a 200 mm en poques hores en aquest sector,la major perillositat d’aquest episodi es que ja ha plogut molt i per tant que puga caure tanta aigua també hui pot complicar molt la situació.

Estaré molt atent per anar veient el que està passant,però hui justet és la meua despedida de solter,estaré pel terreny i aleshores m’assabentare del que està passant. Només demane precaució en cas d’avingudes d’aigua o solsides de terra. Cuideu-se I si puc informaré al llarg del dia.

GRÀCIES.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando