Per Nando

25/03/2022

GOTA FREDA!!! MOLTA PRECAUCIÓ,PLUGES MOLT INTENSES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
satèl·lit
Radar precipitacions
Precipitacions hui.Font Avamet.

Benvinguts de nou,la Borrasca ja va camí per a creuar cara al Mediterrani i en eixe camí ens està enviant les primeres precipitacions importants que aniran a més les pròximes hores.

DEMÀ

Molta precaució demà al sud de València I nord d’Alacant perquè les precipitacions seran molt intenses,persistents I inclús amb tempestes i en zones com la Vall d’Albaida,interior de la Marina Alta,el Comtat,l’Alcoià,la Safor I la Costera podran arreplegar localment més de 200 mm,això pot produir solsides a causa de que plou sobre molt mullat,precaució també amb la crescuda de rius i rieres i no creuar si no es extremadament necessari. Com he dit demà serà aquesta zona la més problemàtica i tota precaució és poca. A la resta també plourà,però ho farà de manera més moderada.

Diumenge anirà millorant la situació meteorològica i anirà deixant de ploure durant el mati. La pròxima setmana ja no tindrem la inestabilitat de les últimes setmanes,però no desapareix el risc d’algun ruixat fins allà dijous o divendres que sembla que si que voldria imposar-se l’anticicló definitivament.

Be,estem de seguiment i anirem avançant el que va passant,si no hi ha cap novetat fins demà mati.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando