Per Nando

25/03/2022

ATENCIÓ!!! QUE TORNEN LES PLUGES INTENSES I PERSISTENTS ⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️???⛈️⛈️⛈️?⛈️????

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Bon dia!!!! Tornen 2 dies intensos i on la pluja serà la protagonista, de moment nuvolositat molt abundant a casa nostra I amb algun nucli de precipitació molt dispers que deixa algun ruixat,però ja és veu guaitar pel sud una línia d’inestabilitat que és la que ens afectarà les immediates hores.

LA BORRASCA SE’NS ESTÀ ACOSTANT

model Harmonie
Acumulats model Arome

Just demà tindrem la Borrasca al nord d’Àfrica I camí cap al Mediterrani i just esta vesprada amb eixe moviment les precipitacions aniran a més,si es fixeu en el model Harmonie i Arome les màximes precipitacions les esperem a la Diània. I és que demà poden ser especialment fortes o molt fortes en aquesta zona del sud de València I nord d’Alacant i localment amb tempestes,de moment estem en avís groc,però no dubte que eleven avís taronja les pròximes hores.

MAPA DE SÍMBOLS HUI

MAPA DE SIMBOLS DEMÀ

Les pluges hui aniran a més com hem dit abans I avançaran de sud cap a nord del territori,no es descarta que la pluja puga aparèixer a qualsevol lloc del territori,però les zones més probables seran el sud de València I nord d’Alacant. Demà inclús la inestabilitat serà més acusada en aquest sector de la Diània i les precipitacions inclús podran ser localment fortes o molt fortes i persistents sobretot a partir de la matinada. Els acumulats entre hui I demà podran superar entre els 100/200 mm al sud de València I nord d’Alacant,a la resta del territori també podrà ploure,però coses més discretes i puntuals.

Diumenge sembla que per fi la situació anirà millorant i és podran veure les primeres ullades de sol a la província de Castelló mentre que al sud serà més complicat.

Anem actualitzant els models durant el dia de hui d’aquest nou episodi de pluges que de nou donarà que parlar.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando