Per Nando

24/03/2022

ATENCIÓ!!!DEMÀ TORNEN LES PLUGES INTENSES ☔️⛈️☔️?☔️☔️⛈️☔️?⛈️⛈️☔️☔️⛈️⛈️?☔️⛈️⛈️☔️☔️☔️☔️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Mirem el satèl·lit I continua molt ennuvolat I encara plou a diferents punts del nostre territori,però encara que hui les pluges no seran tan copioses com ahir podrà ploure a qualsevol lloc del nostre territori i a qualsevol hora.

REGISTRES TEMPORAL

Ahir avamet va publicar les 50 estacions que més precipitacions han rebut aquest mes de Març i realment són espectaculars,segurament a la Vall d’Ebo és quedaran molt prop dels 1000 mm abans que acabe el mes.

DEMÀ TORNEN LES PLUGES GENERALS I PERSISTENTS ????????????????????????

Model Arome demà

Serà demà amb el pas de la Borrasca quan de nou és torne a complicar l’oratge sobretot de vesprada,tornaran les precipitacions generals entre divendres I dissabte I on de nou tindrem zones sobretot del sud de València I nord d’Alacant on els registres podran superar els 100/200 mm. Diumenge poc a poc aniria deixant de ploure.

La pròxima setmana altra borrasca passarà pel centre peninsular I deixarà un ambient rebolicat amb algunes precipitacions irregulars. Això si no tindran res a vore amb la persistència de les últimes setmanes perquè la situació ja no serà tan clara de llevant,perquè és desfà aquest patró atmosfèric que ens ha deixarà 2 setmanes ben humides.

Però abans d’això encara queda molt per ploure fins diumenge,així que atents i fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando