Per Nando

24/03/2022

AÇÒ ENCARA NO HA ACABAT,ATENCIÓ!!! DEMÀ I DISSABTE ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,encara que a partir de migdia hem tingut aquesta treva esperada a la major part del territori no és confieu. Com veieu al mapa,la situació sinòptica per a demà a últimes hores i tot el dissabte vindrà caracteritzada per la Dana que creuarà el sud peninsular I farà que la inestabilitat vaja a més a tot el territori Valencià.

Els avisos per part d’Aemet pel moment només estan a la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) i és que es ací on esperem els majors acumulats sobretot el dissabte,amb precipitacions persistents I localment fortes I que acumularan a les zones més afavorides pel gregal entre 100/200 mm més del que ha caigut fins ara.

Amb aquestes últimes pluges que esperem deixaran un mes de Març molt prop dels 1000 mm a zones com la Vall d’Ebo,una barbaritat.

Quan vorem el sol? Haurem d’esperar a la pròxima setmana,però tampoc tindrem un oratge que s’acabe d’estabillitzar. Demà informem amb més detall.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando