Per Nando

23/03/2022

QUINA MANERA DE PLOURE!!! I EL QUE QUEDA☔️??☔️??☔️?☔️??☔️??☔️??☔️?????☔️

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Benvinguts de nou,quina manera de ploure,hui fa 9 dies que va començar a ploure i pràcticament encara no ha parat i continua fent-ho amb moderació a estes hores a la província d’Alacant,València i sud de Castelló.

ACUMULATS HUI FONT AVAMET.

Com veieu hui són punts de la Marina,La Safor,la Vall d’Albaida I inclús la Ribera les zones més agraciades per la pluja i on el màxim de precipitació els tenim amb 140 mm a Orba i la Vall de Laguar i els 125 mm de la Vall d’Ebo.

CONTINUARÀ PLOVENT ?????????????

El model Arome ens diu que serà una nit plujosa on pràcticament està plovent hui i és podran acumular quantitats destacables de més de 100 mm entre esta nit i demà,a partir de demà a migdia la pluja te tendència a moure’s cap a la província de Castelló.

DIVENDRES I DISSABTE DIES MOLT INESTABLES.

De nou cara a divendres és tornarà s complicar i aniran generalitzant-se eixes pluges que acabaran afectant a tot el territori Valencià. Atenció!!! al sud de València I nord d’Alacant perquè entre divendres de vesprada I dissabte de nit de nou és podran acumular precipitacions de més de 100-200 mm.

El diumenge sembla que millorarà la situació i encara que la pròxima setmana esperem algunes pluges sembla que la tendència a llevant és trencarà i podrem començar a donar ja ens registres d’aquest més de Març històric en quant a pluges.

Fins demà.

Ontinyent. Riu Clariano,per Maria.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando