Per Nando

23/03/2022

FARTS D’AIGUA? LA DANA S’ACOSTA CAP A NOSALTRES ☔️⛈️☔️⛈️⛈️⛈️☔️⛈️⛈️???

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Ara no plou en la major part del territori però a la província de Castelló i interior de València encara ho fa,però no es confieu i agafeu paraigües perquè les pròximes hores ho tornarà a fer amb gana a bona part del territori,com veieu al satèl·lit una línia d’inestabilitat avança cap a nosaltres desde el sud.

L’Avís groc per pluges es manté desde el nord d’Alacant fins la província de Castelló,on les precipitacions tornaran a ser fortes i localment persistents. Demà tindrem una treva pel sud i continuarà plovent pel nord del territori Valencià,però atents de cara a divendres.

LA DANA S’ACOSTA EL CAP DE SETMANA ☔️?☔️?☔️?☔️?☔️?☔️?☔️?☔️?☔️?☔️???????????

De nou entre divendres i dissabte i amb la Borrasca passejant-se pel nord d’Àfrica i cara al Mediterrani el vent rolarà a gregal I llevant,això farà que de nou la inestabilitat vaja a més i les pluges tornen a ser fortes I persistents al sud de València I nord d’Alacant on els acumulats tornaran a ser importants i podran superar els 200 mm.

El diumenge durant la jornada començarà a deixar de ploure segons els últims models i de cara la pròxima setmana pareix que la configuració de llevant tendeix a trencar-se.

Anem informant.

Destrosses del temporal a Serra ( Camp de Túria) per G.D
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando