Per Nando

22/03/2022

CONTINUARÀ PLOVENT I ANIRÀ A MÉS A PARTIR DE DIVENDRES!!!?????⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, hui per enèsim dia ha tornat a ploure,però a diferència d’ahir ho ha fet quan més arrimat a costa, destaquem a les 18:30 hores els quasi 100 mm de Barx I també destaquem que a quasi tot el territori Valencià hui es el dia que fa 9 que no veiem el sol. De moment encara queden un grapat de dies que tampoc el vorem.

CONTINUARÀ LA PLUJA?????????????

Encara que fins dijous plourà,ho farà de manera més moderada respecte el dia d’ahir,però així I tot hi haurà zones que continuaran sumant fins a 100 o 150 mm més fins despus-demà. Després eixa pluja s’intensificarà.

DE NOU ATENCIÓ A PARTIR DE DIVENDRES

Atenció a divendres i dissabte que ens creuarà la Borrasca per l’estret al Mediterrani,això farà que torne el fort vent de gregal,mala mar i pluges persistents I localment fortes que podran afectar sobretot a la meitat sud del territori Valencià,unes pluges que de nou podran deixar acumulats superiors als 100-200 mm.

Un març inoblidable i per fer un avanç encara no confirmat el patró atmosfèric podria canviar a partir de mitjans de la pròxima setmana I podria vindre la estabilitat. Ho seguirem!!!

El Túria,imatge d’Alex.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando