Per Nando

22/03/2022

ACTUALITZACIÓ DANA!!! ENCARA QUEDA MOLT PER PLOURE???????????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Continua plovent I continuarà fent-ho durant tota la setmana i on de nou plourà amb força en diferents punts del territori. Tenim rècord batut el dia d’ahir a la província de Castelló en 24 hores on varen caure 373 mm a Eslida.

CONTINUARAN LES PLUGES ??????????

Continuem amb avisos activats per fortes pluges que ens aniran afectant entre hui I demà i que podran acumular registres importants,demà sembla que ens creuarà una línia d’inestabilitat que pujarà desde el sud i anirà desplaçant-se de nou cap a Castelló.

DE CARA FINALS DE SETMANA ENS CREUARÀ LA DANA????????????????????????

A partir de dijous/divendres la gota freda te tendència a moures cap a l’est pel sud peninsular,amb eixe moviment sembla que el sud de València I nord d’Alacant tornarà a rebre les majors precipitacions i podran deixar de nou acumulats molt importants i on no descartem que entre divendres I dissabte puguen superar els 200 mm.

Com veieu queda molt per ploure davant aquesta nova situació que cal seguir minut a minut i que anirem actualitzant al llarg de la jornada.

Fins després.

Imatge de l’ermita de Vila-real feta per l’Ajuntament.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando