Per Nando

21/03/2022

COM PLOU!!! PRECAUCIÓ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,com estava previst esta plovent i molt a la província de València,Castelló I al litoral nord d’Alacant,precipitacions que són localment fortes i persistents I que així continuaran les pròximes hores.

Font Avamet

Si mirem les precipitacions desde fa 24 hores ja portem més de 200 mm a punts de la província de Castelló com Eslida,i prop dels 200 mm queden poblacions com Aín,Xera o L’Alcúdia de Veo. Precipitacions provisionals que seguiran sumant les properes hores i que de segur que en punts de València I Castelló superaran fins dijous els 400 mm.

QUE PASSARÀ DEMÀ I DESPUS-DEMÀ

Continuarem amb pluges fortes o molt fortes a tota la província de València I Castelló,però que demà a última hora i dimecres també podran afectar la província d’Alacant deixant acumulats dignes de menció.

A PARTIR DE DIJOUS LA INESTABILITAT ANIRÀ A MÉS ?????????????????????????

A partir de dijous la gota freda te tendència a moures cap a l’est I per tant deixarà un final de setmana inclús un cap de setmana molt inestable i amb pluges generals I persistents al territori Valencià.Situació inestable que vol continuar la pròxima setmana.

Quan podrem estendre fora al carrer? De moment no vos puc dir cap data i per als qui no vos agrade la pluja tindreu que seguir esperant.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando