Per Nando

21/03/2022

ACTUALITZACIÓ GOTA FREDA!!! PRECIPITACIONS MOLT INTENSES LES PRÒXIMES HORES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Setmana molt intensa la que és preveu meteorologicament parlant amb una Dana que pràcticament ens afectarà durant tota la setmana. A estes hores ja s’intueix la Borrasca per Portugal i les precipitacions aniran a més les pròximes hores afectant s bona part del territori Valencià.

AVISOS ACTIVATS

Acumulats Arome.

Aemet manté el avís taronja a l’interior de Castelló per plujes que podran superar els 140 mm en 12 hores,un avís taronja que no descartem que s’amplie les pròximes hores a més comarques de Castelló i València. Els acumulats en aquestes províncies fins dijous poden ser molt importants superant els 400 mm,per tant molta precaució davant aquesta situació adversa que és pot produir en algunes zones .

A PARTIR DE DIJOUS LA BORRASCA ENS CREUARÀ AL MEDITERRANI

De cara a dijous tindrem una situació similar a la de la passada setmana i la Dana junt a la Borrasca en superfície creuaran l’estret de Gibraltar cara al Mediterrani on en eixa trajectòria girarà el vent més agregalat i afavorirà que les pluges siguen més significatives i freqüents en punts de la DIÀNIA ( sud de València I nord d’Alacant)

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando