Per Nando

20/03/2022

ATENCIÓ!!! MOLT PENDENTS D’UNA NOVA GOTA FREDA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
model Arome
Avisos Aemet.

Bon dia,continua plovent a ramalaes i sobretot ara tenim alguns trenets convectius al golf de València que estan deixant algunes precipitacions destacables. Com veieu el model Arome hui continua veient una situació inestable amb probabilitat de precipitacions entrant de mar a terra i que podran afectar a qualsevol sector desde el nord d’Alacant fins a la província de Castelló. Demà la situació és complica i entrarà certa inestabilitat per l’interior amb l’acostament d’aire fred i que farà créixer les tempestes que podran ser fortes o molt fortes arreu del territori. El dimarts aquestes tempestes és centraran a la província de Castelló i nord de València I podran ser molt intenses I persistents «» ATENCIÓ AMB ELS ACUMULATS « Perquè podran deixar entre 400-500mm fins a mitjan setmana al nord de València I la província de Castelló.

PENDENTS DE LA GOTA FREDA

DIMECRES

DIJOUS

Estarem molt pendents del moviment de la Gota Freda que ens afectarà a partir de dimarts i que amb vent de sud-est afectarà a la mitad nord del territori Valencià com he dit abans,però els models comencen a vore que de cara dimecres o dijous és podrà moure pel nord d’Àfrica cara al Mediterrani I amb eixe moviment el vent rolaria entre llevant I gregal el que faria ploure intensament de nou cap a la mitad sud del nostre territori.

SEGUIMEEEEEEEENT

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando