Per Nando

20/03/2022

ACTUALITZACIÓ GOTA FREDA!!! MOLTA ATENCIÓ A PARTIR DE DEMÀ ⛈️?⛈️?????⛈️?⛈️????

Meteo

Destacats
Avisos aemet
Precipitacions fins dimarts matí Arome

Benvinguts de nou,situació molt inestable i complicada la que es presenta a partir de demà i que ens mantindrà en vil q tots els que ens agrada la Meteorològia. Demà i sobretot de vesprada les precipitacions aniran a més a tot el territori Valencià,seran especialment fortes o molt fortes a la província de Castelló,però els últims models cada vegada ens estan allevantant més aquest episodi i per tant la probabilitat de que les pluges siguen molt fortes també s’amplia a tota la província de València I nord d’Alacant.

Inclús el model Arome intueix la formació d’una baixa enfront de les costes d’Alacant el dimarts a migdia que afavoriria la entrada de nuclis convectius per la província de València I Castelló.

LA GOTA FREDA ENS AFECTARÀ TOTA LA SETMANA

Gota Freda que creuarà de nou per l’estret de Gibraltar i cara al Mediterrani a partir de dimarts-dimecres el que farà que la inestabilitat encara vaja a més I tinga’m de nou un senyor temporal de llevant a tot el territori Valencià,amb pluges molt intenses I persistents I que podran afectar a qualsevol lloc. Molt atents perquè les precipitacions fins el pròxim dijous podran superar els 400/500 mm a les comarques de València i Castelló.

Però com dic és una situació a seguir perquè cada vegada allevanten més la situació i per tant els grans acumulats també podran afectar al nord d’Alacant sobretot a partir de dijous quan la gota freda és podria trobar prop d’Algèria.

Aquest episodi d’inestabilitat s’allargarà també tot el cap de setmana deixant rècords de precipitació per al mes de Març.

Seguimeeeeeeent i fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando