Per Nando

19/03/2022

MOLT ATENTS A LA PRÒXIMA DANA,ACUMULATS DE FINS A 500 MM????????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,anem a estar i molt pendents de la Dana que ens afectarà sobretot de cara a mitjans de la pròxima setmana i que els models insisteixen que pegara molt fort a la província de València I Castelló,acumulats que el model Europeu fa dies que ens mostra i que amb els models actuals podrien estar propers als 400-500 mm.

Per tant anem a seguir aquesta nova situació que pareix que ara la grossa podria tocar a la mitad nord del territori Valencià,evolució que caldrà seguir amb el moviment de la Dana per vore si es mantenen eixes previsions.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando