Per Nando

19/03/2022

CONTINUA PLOVENT. ATENTS A LA POTENT DANA!!!!????????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia,si ens fixem tant en el satèl·lit com al radar de precipitacions tenim una situació clara de gregal que està deixant les pluges més importants en aquest sector que més plou al gregal ( sud de València I nord d’Alacant) Continuaran les pluges disperses arreu del territori hui de de la cremà,però que podran ser localment fortes a la Diània,comarques com la Safor,la Vall d’Albaida,la Marina,el Comtat,l’Alcoià són les comarques més beneficiades per aquestes pluges.

I com veieu al model Arome,demà un dia molt paregut al de hui,amb ruixats que entraran de mar cap a terra i que podran ser localment persistents a les comarques més centrals del territori.

MOLT ATENTS A LA PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Molt pendents de la nova Dana que ens vol visitar la pròxima setmana i donar un nou temporal de pluges intenses al nostre territori. L’última eixida del model Americà veu una situació de pluges molt intenses la pròxima setmana i que podran afectar de manera general a tot el territori,començarien per el nord de València I Castelló les més importants i anirien avançant cap al sud a mesura que la Borrasca anara creuant al Mediterrani.

Com veieu seguiment a tope???????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando