Per Nando

18/03/2022

SEGUIRÀ PLOVENT,I MOLT ATENTS A LA DANA DE LA PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????

Meteo

Destacats
satèl·lit

Benvinguts de nou,continua plovent a ramalaes que és com diguem els Valencians i en el dia de hui on més ha plogut a estat a la localitat de Planes amb 140 mm que porten acumulats a les 7 de la vesprada,tenim registres molt propers als 400 mm desde que es va iniciar el temporal i vorem fins on apleguen els registres el diumenge.

CONTINUARÀ PLOVENT EL CAP DE SETMANA ?????

Aquest cap de setmana serà molt variable,mentres que s la mitad nord del territori i el sud d’Alacant continuarà molt nuvol,podran arribar a veure el sol,però també és produiran ruixats inconexos que podran caure a qualsevol hora del dia. L’oratge més Inestable el trobarem a la DIÀNIA ( sud de València I nord d’Alacant) ací els ruixats podran ser més persistents I de manera local podran ser forts i acumular encara bona cosa de litres fins diumenge.

ATENTS A LA PRÒXIMA SETMANA ?????????

La pròxima setmana la començarem també amb inestabilitat i precipitacions arreu del territori Valencià,però a mesura que avançe la setmana és complicarà més l’oratge per el despenjament d’una Dana que acabarà situant-se pel sud peninsular produint pluges intenses de nou a casa nostra. El que tenim que anar esbrinant els pròxims dies és l’ubicació de la Dana i el vent que ens entrarà finalment,si entrarà gregal on més plouria seria de nou a la Diània, si ens entra llevant plouria prou a tot el territori,però els majors acumulats els trobaríem al golf de València I si finalment entra sud-est seria el nord de la província de València i Castelló les més afavorides per les pluges.

El que si que sabem és que la pròxima setmana promet ser igual d’intensa o més que aquesta meteorologicament parlant.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando