Per Nando

18/03/2022

QUINA NIT DE PLUJA!!!!?????????ATENTS A LES PREVISIONS QUE VENEN CARREGADES⛈️⛈️⛈️?☔️???⛈️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️

Meteo

Destacats
satèl·lit
Precipitacions 48 hores. Font Avamet

Bon dia,quina nit de pluges també que han deixat registres molt importants,continua plovent amb gana i ho continuarà fent també les pròximes hores. Els acumulats en algunes poblacions ja s’acosten als 300 mm com veien alguns models i la veritat que totes les previsions van complint-se.

Els models mesoescalars continuen veient un cap de setmana molt ennuvolat i amb possibilitat de ruixats,pluges moderades i persistents com estos últims dies, encara sumarem prou a les comarques més centrals del nostre territori,al sud d’Alacant I la província de Castelló seran les menys agraciades pel moment. No descarte acumulats localitzats prop dels 400 mm el diumenge.

ATENTS PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Diumenge podran remetre un poc les pluges,però a partir de dilluns tornaran les precipitacions que podran ser localment fortes I amb tempestes i serà cap al dijous quan de nou pugam entrar en un temporal amb una nova Dana que podrà deixar de nou acumulats molt significatius al nostre territori i sense descartar que aquest més de Març acabem amb poblacions amb més de 600-800 mm de pluja.

Una barbaritat,molt atents a Meteopoble,perquè la cosa ve divertida ??☔️?⛈️??☔️?⛈️??☔️?⛈️??☔️?⛈️??☔️????☔️?⛈️

Fina la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando