Per Nando

17/03/2022

COM PLOU I QUIN VENT!!!!CÈLIA LA TENIM ACÍ I LI QUEDA CORDA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
satèl·lit
Radar precipitacions.

Bon dia!!! Plou fort en algunes zones del sud del territori Valencià i el vent també bufa amb molta força,temporal d’eixos que feia temps no és produïa al nostre territori,com veieu al Satèl·lit,Cèlia ja la tenim sobre el nord d’Àfrica I el Mediterrani i desde ahi va enviar bandes de núvols que porten precipitacions a bona part del territori,però sobretot a les comarques del sud de València I nord d’Alacant.

MÉS DE 100 MM I VENT MOLT FORT?????????

precipitacions,Font Avamet
Ràfegues de Vent. Font Avamet

Precipitacions que comencen a superar els 100 mm a poblacions com Barx i açò només ha fet que començar,les comarques de la Safor,la Marina,La Vall d’Albaida,el Comtat o l’Alcoià són les més afectades com estava previst per aquestes pluges. També el fort vent de gregal amb ràfegues sostingudes entre 60/80 km/h està deixant-se notar de valent al nostre territori com podeu veure a la taula d’Avamet.

ESTEM EN AVÍS TARONJA I CONTINUARÀ PLOVENT AMB FORÇA

model Arome
Avisos aemet
Mapa de simbols

Continua el temporal i continuarà plovent de manera persistent i localment forta o molt forta les pròximes hores, també amb ràfegues de vent de gregal superiors als 70 km/h. Plourà a tot el territori,però seran les comarques del sud de València I nord d’Alacant ( DIÀNIA) on esperem els màxims acumulats, on hi haurà poblacions que el dia de demà tindran registres propers als 200-300 mm. Recordem que estem en avís taronja en totes les comarques més centrals i també en avís groc per fort vent.

Així continuarà tota la setmana,oratge variable a bona part del territori Valencià,però que a les comarques centrals continuarà molt nuvol I amb precipitacions moderades o localment fortes i persistents

I LA PRÒXIMA SETMANA ALTRA DANA

I atents perquè açò no s’acaba ací,la pròxima setmana se’ns acosta altra Dana que de nou complicarà i molt l’oratge amb noves precipitacions fortes al nostre territori. Així és el nostre clima,que passarem de la sèquia a una zona humida en un obrir i tancar d’ulls.

Continuem de Seguimeeeeeeent ?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️⛈️?⛈️?⛈️?⛈️??⛈️?⛈️??⛈️???⛈️????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando