Per Nando

16/03/2022

COMENÇA EL TEMPORAL DE VERITAT,CÈLIA JA VE CAP ACÍ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Evolució sinòptica borrasca Cèlia

Bon dia!!! De nou cel molt ennuvolat i és que Cèlia ja va encaminada cap al nord d’Àfrica i farà que les pròximes hores la inestabilitat vaja a més, la pluja afectarà primer al sud i anirà també afectant a zones del nord cap a finals de la jornada i demà,però els majors acumulats els esperem al sud de València I nord d’Alacant.

MODELS MESOESCALARS I AVISOS AEMET

ATENCIÓ,perquè tenim models que ens fiquen que poden caure en unes 36 hores vora 300 mm a les comarques de la DIÀNIA ( Sud de València I nord d’Alacant) açò de complir-se farien pujar els avisos d’Aemet,per tant farem un seguiment exclusiu d’aquesta situació.

PREVISIÓ

A partir d’aquesta vesprada com he dit abans les precipitacions aniran a més començant pel sud i aniran intensificant-se,al final del dia eixes precipitacions podran afectar també les comarques del nord de València i la província de Castelló aquesta inestabilitat continuarà també el dijous amb pluges generals,però serà el sud de València i nord d’Alacant on esperem les precipitacions més intenses i quantioses, que seran en forma de tempesta i podran acumular molts mm en poc de temps,no descarte que inclús puguen ser torrencials.

Divendres i el cap de setmana continuarem amb molta inestabilitat a les comarques de la DIÀNIA( del sud de València I nord d’Alacant ) mentre que a la resta del territori continuarem amb un oratge molt variable i també podrà ploure però de manera molt més localitzada.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

La pròxima setmana també serà una setmana prou inestable i també estarem pendents d’una nova Dana que ens podrà afectar i de nou portar noves precipitacions.

Però ara ens toca seguir l’evolució de les pluges les pròximes hores i anirem informant puntualment per a que esteu tots assabentats del que està passant. Com sempre demane molta precaució per si les coses és compliquen,però no dubteu que Meteopoble anirà informant puntualment d’aquest temporal.

Fins després.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando