Per Nando

15/03/2022

PRECAUCIÓ!!! A LES PORTES D’UN TEMPORAL QUE DONARÀ QUE PARLAR⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Avisos de moment.

Benvinguts de nou,estem a les portes d’un fortisim temporal que afectarà sobretot les comarques centrals a partir de demà vesprada. A menys de 24 hores que les precipitacions comencen a guanyar intensitat i terreny al nostre territori.

El dia més complicat com es veuen hui als mapes sembla que serà entre la nit I matinada del dimecres al dijous I tot el dia del dijous,però pràcticament plourà tot el que queda de setmana sobretot al sud de València I nord d’Alacant.

Les previsions dels models apunten registres de més de 200-300 mm els pròxims dies i no és descartà que en algun moment dels pròxims dies la pluja poguera caure amb torrencialitat i per tant haurem estar molt pendents.

Davant aquest tipus de situacions cal sempre extremar les precaucions i els pròxims dies com no, també. Molta cura en creuar rius i rieres,barrancs i zones inundables. Sembla que les comarques com la Safor,la Marina Alta,la Vall d’Albaida,el Comtat,l’Alcoià,la Costera,la Canal de Navarrés,la Ribera Baixa,etc….. podran rebre els majors acumulats d’aquest nou temporal anomenat CÈLIA. Les pluges podran adintrar-se més cap a les serres i zones interior gràcies al fort vent de gregal que bufarà a partir de dijous.

Com veieu anem a tindre molta feina a Meteopoble,vaig a intentar donar-ho tot els pròxims dies,mil disculpes si en algun moment no puc contestar algú,però com sabeu jo no visc de la Meteorològia i açò només es una afició.

MOLTA PRECAUCIÓ I SEGUIMEEEEEEEENT ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando