Per Nando

15/03/2022

ATENCIÓ CÈLIA!!! A PARTIR DE DEMÀ TEMPESTES MOLT INTENSES I PERSISTENTS,PRECAUCIÓ!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cèlia hui es retira un poc més a l’oest peninsular i encara que tenim molta nuvolositat esperem 4 gotes el dia de hui ( de fang ) ,això sí,hui encara arrastrarà molta pols en suspensió que de nou farà que vejam aquest aspecte del cel tan rogenc,el vent continuarà bufant fort de Xaloc.

MOLTA ATENCIÓ A PARTIR DE DEMÀ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Avisos entre demà i dijous.

A partir de demà Cèlia s’acosta cap a nosaltres i la inestabilitat anirà in crescendo,el vent de Xaloc començarà a rolar entre llevant I gregal i anirà acumulant humitat que farà que les precipitacions vagen a més. Tenim els primers avisos activats per a demà i dijous que de segur aniran ampliant i pujant el umbral entre demà i despus-demà.

MAPES DE SIMBOLS

DEMÀ

La inestabilitat anirà a més i de mati podrem tindre les primeres precipitacions importants al sud del territori, de cara la vesprada-nit i matinada de dijous les pluges aniran a més i podran afectar a qualsevol punt del territori,però seran les comarques del sud de València I nord d’Alacant on eixes pluges podran ser molt fortes i persistents i deixar acumulats molt importants en poc de temps.

DIJOUS

DIVENDRES

DISSABTE

Temporal de llevant el que ens portarà Cèlia fins i tot el cap de setmana. Dijous I divendres seran dies molt inestables amb precipitacions generals i que de nou en les comarques del sud de València i nord d’Alacant podran ser molt intenses i deixar acumulats molt importants. De cara el cap de setmana i per tant el dia de la cremà l’oratge podrà continuar molt variable i amb probabilitat de ruixats més importants a les comarques centrals.

Estem parlant d’un episodi extraordinari per al mes de Març I que deixarà acumulats molt propers als 300 mm a comarques com les Marines,la Safor,la Vall d’Albaida,el Comtat,l’Alcoià,la Costera,etc….. I els 100 mm de manera general. Quina comarca s’emportarà la grossa? Ja vorem

LA PRÒXIMA SETMANA POT CONTINUAR LA INESTABILITAT.

Les tendències per a la pròxima setmana continuen mostrant un potent bloqueig Anticiclonic al nord,centre I est d’Europa que continuarà afavorint que és despengen embossaments d’aire fred cap a la península i per tant podria continuar la inestabilitat a casa nostra.

Però el que va davant va davant i tenim molta feina aquesta setmana i no ens podem centrar en la pròxima. Agarreu-se que Cèlia ve amb molta força.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando