Per Nando

14/03/2022

CÈLIA TOMBA ALGUNA FALLA!!! ATENCIÓ PERQUÈ AÇÒ NOMES HA FET QUE COMENÇAR ?⛈️☔️?⛈️☔️?⛈️☔️?⛈️☔️⛈️?⛈️☔️?⛈️☔️?

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Vent pròximes hores

Benvinguts de nou, Cèlia ens ha deixat uns vesprada ataronjada i com si visquerem al mateix Sàhara com esteu mostrant a les imatges del grup que tenim al Telegram. A més del fort vent de Xaloc que ha començat a bufar també tenim molta nuvolositat que apenes deixarà precipitacions les pròximes hores,però tot açò canviarà com vorem més endavant.

Ràfegues màximes de Vent. Font Avamet

Ràfegues de quasi 100 km/h i entre 60/80 km/h de manera generalitzada es el primers efectes de Cèlia que inclús ja ha tombat un monument a la falla de Benicalap i que desde Meteopoble ho lamentem moltíssim.

Precipitacions hui. Font Avamet

Les precipitacions en general han estat minses com esperàvem i així continuaran tant hui com demà. Hui el majors registres els trobem a Vallibona amb 46 mm o Catí amb 39 mm.

MOLT ATENTS A LES PREVISIONS⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️

Molt atents a les previsions que farem a partir de demà i també als avisos que comence a traure Aemet per pluges. La Borrasca tendirà entre dimecres I dijous a cenrar-se sobre Algèria. Això produirà un riu d’humitat que farà créixer i molt la inestabilitat i les pluges aniran més a partir de dimecres. De cara a dijous i divendres els dies podran ser complicats.

model Americà.
Model ukmo

I es que a partir del pròxim dimecres I fins el pròxim dissabte començarà un temporal de pluges que podrà deixar registres superiors als 200-300 mm a les comarques més centrals del territori Valencià,però el temporal afectarà a tot el territori on àmpliament es superaran els 100 mm a molts indrets. El vent bufarà amb força de gregal i la mar continuarà molt alterada.

Com veieu dies de molta feina els que tenim per davant i es que Cèlia vol que li prestem atenció i per tant vos recomane seguir tant al web de Meteopoble,al face,Telegram,Twitter, on donarem l’última hora d’aquest fort temporal que agranarà tot el territori Valencià.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando