Per Nando

14/03/2022

CÈLIA PODRÀ DEIXAR FINS A 200 MM O MÉS,CAURÀ ALGUN AVÍS ROIG??????☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️

Meteo

Destacats
satèl·lit
Radar precipitació.

Bon dia,com veieu al satèl·lit ja trobem formada la Borrasca Cèlia al sud-oest peninsular i és la que ens està enviant un front que està portant les primeres pluges que no seran massa importants de moment i a més vindran acompanyades de fang. De moment estem en avís groc al nostre territori per ràfegues de vent superiors als 70 km/h i ones de més de 3 metres que inclús poden superar els 4 metres a les costes de Tarragona i Girona.

MOLTA ATENCIÓ A LES ACTUALITZACIONS ??????

Molta atenció a les actualitzacions dels models els a partir de hui,perquè el dimecres la Borrasca Cèlia tendirà a moure’s cap a nosaltres i això afavorirà que la inestabilitat vaja a més. Com veieu a la imatge a partir de dimecres la Borrasca Cèlia se situarà entre Algèria i Tunísia i junt amb l’anticicló que se situarà entre França i les Illes Britàniques canalitzaran el vent humit de llevant I gregal de gran recorregut marítim,això farà que tinga’m molta inestabilitat.

MODEL EUROPEU

MODEL UKMO

Els models comencen a ficar molta aigua a partir dimecres i fins el pròxim dissabte on podríem tindre acumulats molt propers als 200/300 mm a comarques del sud de València I nord d’Alacant I molt propers als 100 mm a bona part de la resta del territori Valencià.

Caurà algun avís roig a casa nostra? No ho sabem i per això anem a fer seguiment de la situació minut a minut,per vore com acaben de perfilar la força de Cèlia els models mesoescalars. A partir de demà també començaré a mostrar detalladament en mapes de símbols on plourà més i anirem actualitzant minut a minut el trajecte d’aquesta borrasca fallera que donarà que parlat. I és que Cèlia és molta Cèlia ??☔️⛈️??☔️☔️???☔️☔️⛈️?

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando