Per Nando

13/03/2022

ATENCIÓ!!!EL TEMPORAL DE PLUJA VA CONFIRMANT-SE A PARTIR DE DIMECRES ⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!La Borrasca que demà se situarà sobre el sud-oest peninsular en principi no serà anomenada com a Cèlia com fa uns dies vaig anomenar,dic en un principi perquè podrien nombrarla,però tot dependrà dels avisos dels pròxims dies,però perquè al final no li fiquen nom,no vol dir que no donarà que parlar.

PD: JA HA ESTÀ NOMBRADA COM A CÈLIA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Bé demà tindrem un canvi important de temps amb més nuvolositat i alguns ruixats dispersos que de produir-se seran de fang per culpa de la pols en suspensió que arrastrara aquesta borrasca desde el nord d’Àfrica,el vent bufarà de Xaloc entre demà i dimarts amb ràfegues que podran superar els 70 km/h i amb ones entre 2/3 metres.

A PARTIR DE DIMECRES ATENCIÓ AL TEMPORAL DE LLEVANT☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️⛈️??????????

Els models per fi van unificant-se tots i d’una manera o altra creuen la Borrasca per l’estret i cara al Mediterrani,això farà que desde dimecres i fins dissabte mínim entrarem en un temporal de llevant que deixarà pluges persistents i quantioses que poden ser generalitzades a bona part del territori.

Per tant ara si que si sembla que les Falles es banyaran i no poquet. Desde Meteopoble seguirem els models generals com també els mesoescalars i anirem informant quines seran les comarques més afectades per aquest temporal,però que a dia de hui sembla que podrà ser generalitzat i allargar-se fins el dia de la cremà.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando