Per Nando

13/03/2022

ACTUALITZACIÓ!!!! LI DIUEN CÈLIA I AMENAZA LA SETMANA FALLERA ?????????☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, molt atents partir de demà a CÈLIA, la Borrasca que començarà enviant al litoral Mediterrani fortes ratxes de vent de Xaloc,mala mar,molta pols en suspensió que arrancarà desde em Sàhara i algunes pluges dèbils.

PERÒ CÈLIA LA NOTAREM MÉS A PARTIR DE DIMECRES ☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️⛈️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️

La senyora CÈLIA la notarem més a partir de dimecres quan comence a creuar el golf de Cadis cara al Mediterrani,amb eixe moviment el vent començarà a rolar entre llevant i gregal i anirà canviant el tapo sec que tindrem al damunt per un més humit que portarà pluges i tempestes.

Açò és el mapa de pluges del model Europeu per als pròxims dies,on sembla que plourà de manera forta i persistent a molts llocs del territori Valencià,desde el dimecres i fins dissabte mínim podrem arreplegar pluges entre 100/200 mm alguns llocs. De cara a dissabte podrà començar a millorar.

LES TENDÈNCIES CONTINUEN MARCANT INESTABILITAT

Però les tendències a llarg termini continuen marcant el mateix patró atmosfèric i les Borrasques continuaran desfilant per latituds més baixetes que els últims mesos I per tant afavorint la inestabilitat a casa nostra.

Però bé,ara toca vigilar a Cèlia dia a dia on vos mantindré informats de tots els avisos d’aquesta borrasca que te ganes de fer-se notar al territori Valencià.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando