Per Nando

12/03/2022

FRONT PASSAT. ARA AMB ELS ULLS FICATS EN FALLES I LA BORRASCA ??☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️?????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia!!! El front ja ha creuat el nostre territori i ens ha deixat una regada general, i tenim registres de més de 20 mm com és el cas de Vallibona,Catí,Xodos,Benafigos o Rosell. Hui I demà predominarà l’estabilitat a l’espera dels canvis de cara a dilluns.

DILLUNS TORNEN LES PLUGES

Mapa Isóbaric

Com veieu al mapa isóbaric,el dilluns tindrem la Borrasca situada al sud de Portugal i des d’ahi ens enviarà vent fort de Xaloc entre dilluns i dimarts ,tindrem algunes precipitacions encara que per a estos dies no esperem massa cosa. A més les precipitacions més significatives es produiran al nord de València,Castelló i Catalunya.

MOLT ATENTS A PARTIR DE DIMECRES ⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️☔️

Molt atents a partir de dimecres i dies posteriors perquè la Borrasca vol creuar cara al Mediterrani pel sud peninsular,amb eixe recorregut esperem que les pluges és tornen més quantioses i persistents i inclús amb tempestes. Caldrà seguir l’evolució del pas de la Borrasca per vore si les pluges seran generals a tot el territori Valencià o és queden concentrades de València cap amunt,és a dir nord de València,Castelló i Catalunya.

TENDÈNCIES ????????????????

I de cara les pròximes setmanes,les tendències continuen igual amb un Anticicló centrat cap al NE Europeu que farà de tapo per a que no puguen passar les Borrasques i per tant continuaran desfilant cara la península ibèrica.

Però mentrestant vigilem la inestabilitat els pròxims dies per veure com anirà afectant a la festa fallera.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando