Per Nando

12/03/2022

ATENCIÓ!!!! TEMPORAL DE LLEVANT QUE ÉS FARÀ NOTABLE DIMECRES ☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️??????????

Meteo

Destacats

MODEL UKMO

MODEL GEM

MODEL EUROPEU

ATENCIÓ perquè a partir de demà a última hora ja notarem els primers canvis amb més nuvolositat a causa de la Borrasca que se situarà al sud peninsular,el dilluns inclús tindrem algunes precipitacions sobretot quan més al nord del nostre territori. Dimarts sembla que tindrem més nuvolositat però poca pluja,però…….

A partir de dimecres la Dana amb la Borrasca en superfície tenen tendència a acostar-se cap al Mediterrani I al mateix moment entre l’anticicló i la Borrasca faran que el vent conençe a bufar amb més humitat entre llevant i gregal i per tant les pluges aniran a més,no descartem acumulats de més de 100 mm de forma generalitzada al territori Valencià entre dimecres i dissabte. Situació que caldrà seguir perquè el model Americà va assoles i no es tan optimista com la resta de models. Serà un fracàs del model Americà? O un encert? En els pròxims dies ho sabrem.

Demà actualitzem de nou. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando