Per Nando

11/03/2022

PLOU!!! ATENTS A LA BORRASCA PER A FALLES??☔️⛈️??☔️⛈️???????

Meteo

Destacats
radar precipitació

Benvinguts de nou,com estava previst comença a entrar el front actiu donant ruixats generalitzats que s’allargaran fins entrada la matinada,seran ruixats dèbils o com a molt moderats. Demà tornarà el sol a l’espera dels canvis a partir de dilluns.

I es que el pròxim dilluns i dimarts tindrem formada la Borrasca al sud peninsular,seran dies grisos amb ruixats entre dèbils i moderats sobretot dilluns i quan més al nord,no esperem grans quantitats d’aigua perquè també tindrem un tapo de pols em suspensió desde el nord d’Àfrica que inhibira aquestes pluges i farà que el que ploga siga fang. El vent bufarà fort de component marítima amb ràfegues entre 70/80 km/h

ATENCIÓ A PARTIR DE DIMECRES ☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️

A partir de dimecres la situació de pluges anirà a més amb la Borrasca que sembla que anirà creuant pel sud al Mediterrani afavorint que el vent entre també amb mes humitat a casa nostra,les pluges podran ser fortes i persistents,falta saber quines comarques seran les més propenses a eixe pluges,perquè tot dependrà si la Borrasca creua més amunt o més avall.

Per tant sembla que les falles estaran mullades i aquesta situació de pluges podrà allargar-se fins dissabte dia de la crema.

Per tant continuem atents als models i a les previsions i com sempre seguimeeeeeeent ☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando