Per Nando

11/03/2022

HUI PLOU. SEGUIM ATENTS A LA BORRASCA FALLERA ??????☔️⛈️?☔️⛈️???????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! A partir d’aquesta vesprada en creuarà un front per l’oest i que deixarà precipitacions generalitzades entre dèbils i moderades,un front que acabarà de creuar aquesta nit i que deixarà pas a un cap de setmana prou tranquil.

SEGUIM PENDENTS DEL TEMPORAL PRÒXIMA SETMANA!!!

Dilluns i dimarts tindrem de nou un canvi d’oratge amb la posició d’una baixa prou important al sud peninsular,açò farà que tingam més nuvolositat i algunes precipitacions quan més al nord del territori Valencià,el vent bufarà molt fort de Xaloc deixant molt mala mar.

QUE PASSARÀ A PARTIR DE DIMECRES?

EUROPEU

UKMO

La majoria de models veuen creuar la Dana amb la baixa en superfície pel golf de Cadis fins al Mediterrani aportant un temporal de llevant que podria deixar molta pluja desde el dimecres fins dissabte aproximadament. Pluges que com he dit, serien fortes i persistents.

MODEL AMERICÀ

Però tenim un model que no està d’acord amb creuar eixa baixa per l’estret a partir de dimecres i la deixa cap a l’oest peninsular,això faria que tinguérem una situació també inestable però amb pluges més intermitents i disperses.

En resum que fins que tots els models no s’acaben unint en les seues eixides no podrem confirmar res. Fins dimarts tot clar,a partir d’ahi esperem confirmar-ho entre hui i demà.

No és apassionant el món de la meteorologia? Per a mi siíi?.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando