Per Nando

10/03/2022

ÚLTIMA HORA!!! TEMPORAL DE LLEVANT FALLES ????????⛈️⛈️⛈️⛈️☔️☔️☔️☔️????

Meteo

Destacats

Bon dia,demà tindrem un canvi d’oratge amb el pas d’un front de vesprada i que deixarà ruixats entre dèbils I moderats i que inclús podran ser algo forts en la província de Castelló,però aquest front creuarà de manera molt ràpida i deixarà un cap de setmana prou estable en general.

CAP A UN TEMPORAL DE LLEVANT ⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️

Cap a últimes hores de diumenge començarem a notar els primers canvis cap a un temporal que donarà que parlar la pròxima setmana. Serà de cara dilluns/dimarts quan una profunda borrasca se situe al sud de la península i des d’ahi començe a enviar vent molt fort de llevant amb ràfegues que podran superar els 80/100 km a bona part del litoral Mediterrani,sobretot desde el sud de Catalunya i Castelló,València I Alacant. Tindrem molt mala mar i ademes tindrem precipitacions generals i localment fortes.

Cal seguir l’evolució dels models perquè estem a dijous i el model Americà encara difereix en la posició de la baixa,perquè amb aquest model el vent bufaria més de Xaloc i les precipitacions és concentrarien al nord de València,Castelló i Catalunya,mentre que amb tots els altres models ( tant Europeu, ukmo i gem) la baixa és situaria sobte Argelia enviant vents entre llevant I gregal afavorint també que el sud de València i Alacant fora una zona propensa per a fortes precipitacions.

Ja veieu que vaig de cap i aquesta vesprada seguirem si per fi l’americà és plega a la resta de models o per contra tots van al solc de l’americà.

Però el temporal està més que assegurat. Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando