Per Nando

10/03/2022

ACTUALITZACIÓ MODELS!!! CONFIRMEM EL DILLUNS I DIMARTS???????????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, després de dies intensos amb el seguiments dels models de moment sols podem confirmar el que pasará el pròxim dilluns i dimarts on una profunda borrasca és situarà al sud de la península I d’ahi ens enviarà vent de Xaloc amb ràfegues molt fortes a tot el Mediterrani,atenció!!!! Perquè aquestes ràfegues podran estar prop dels 80-100 km/h. Les precipitacions més abundants és concentrarien a Catalunya,ací al territori Valencià també plourà però de manera molt més dèbil i amb fang incorporat. També molta atenció a la mala mar que tindrem entre dilluns i dimarts a causa d’eixe fort vent del sud-est.

ATENCIÓ A PARTIR DE DIMECRES ⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️☔️⛈️☔️⛈️

ATENCIÓ a partir de dimecres perquè segons el model Europeu aquestes baixes pressions tenen tendència a moure’s cap al Mediterrani,situació que de confirmar-se portarien un episodi de pluges més importants a tot el litoral Mediterrani.

Però a partir de dimarts no hi ha res confirmat perquè el model Europeu I el model Americà a estes hores encara difereixen en les seues eixides principals i per tant ho confirmarem els pròxims dies.

Per tant el més perillós per a la planta de falles a dia de hui serà el vent. Demà intentarem afinar més del que podrà passar a partir de dimecres.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando