Per Nando

9/03/2022

CONTINUEM MOLT PENDENTS DEL FORT TEMPORAL QUE ENS AFECTARÀ LA PRÒXIMA SETMANA ????????☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! El que queda de setmana tindrem un oratge prou tranquil llevat d’un front que ens creuarà de divendres a dissabte,però que passarà de manera molt ràpida i deixarà molt poca precipitació, però anem al que realment ens té amb els ulls ben oberts.

TEMPORAL AL MEDITERRANI PRÒXIMA SETMANA

Mireu el vent que mostren els models al Mediterrani de cara a dilluns/dimarts,un vent que en principi vindrà del sud-est amb ràfegues que seran superiors als 100km i deixaran molt mala mar i ones de gran tamany.

Amb aquest vent el model Europeu també veu la major probabilitat de pluja a la província de Castelló i nord de València perquè allí aplega amb més humitat,però d’açò estaríem parlant de cara a dilluns-dimarts.

QUE PASSARÀ AMB LA POTENT BORRASCA ?????

Està prou clar que de dilluns fins dimecres les zones més afectades per la pluja seran el nord de la província de València,Castelló I Catalunya amb els últims models,de cara a dimecres tindrem que anar veient els models perquè és pot configurar un gran pont Anticiclònic desde l’Atlàntic fins al nord i est d’Europa i que bloquejarà la Dana damunt de la península sense apenes opcions de moure i amb la possibilitat de formació de Borrasques secundàries i el seguiment de la inestabilitat a cada nostra.

Aquesta vesprada tornaré amb les últimes eixides dels models,però continue diguent que la situació requereix un seguiment intens.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando