Per Nando

8/03/2022

ACTUALITZACIÓ!!! POSSIBLE TEMPORAL INTENS A FALLES????????☔️☔️☔️☔️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,continuem amb eixides molt burres de cara la pròxima setmana on el despenjament d’una Dana formarà una borrasca molt profunda i que afectarà a la península i molt possiblement donarà un fort temporal al Mediterrani. Amb les últimes eixides dels models i segons marquen a dia de hui la posició de la Borrasca tindriem a partir de dilluns/dimarts un fort temporal de Xaloc amb pluja,molt de vent i molt mala mar. Amb vent de Xaloc les zones més propenses a vore ploure seria el nord de València,Castelló i Catalunya en un principi i després s’hauria de anar veient per on circula la borrasca els dies posteriors.

DIES PRINCIPALS FALLES.

I és que es presenta una pròxima setmana molt moguda i és veu un bloqueig Anticiclonic que farà que la Dana és quede a la península I no puga moures i per tant quasi podem assegurar que tindrem molta inestabilitat durant tota la setmana.

Però la situació no està del tot ben definida i caldrà seguir el moviment que van veient els models d’aquesta borrasca de gran impacte perquè ells ens diran on acabarà caiguent la grossa d’aquest fort temporal que donarà que parlar.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando